Mouka

Vyberte si dobře

Kamenem úrazu pro většinu profesionálů i amatérů je neznalost suroviny, s kterou pracují. Mlýn Bongiovanni díky profesionální chemické a pekařské laboratoři přesně selektuje obilí pro jednotlivé druhy mouky. Díky tomu máte na výběr surovinu přesně určenou pro vaše pečení – pizza, panettone, listové těsta, croissanty, kváskový chléb. Všechny tyto výrobky mají svůj speciální druh mouky. 

Z čeho vybírat

Mlýn Molini Bogiovanni se specializuje na pšeničné mouky vyráběné na míru. V nabíce pro český trh si můžete vybrat z dvou řad: 

Il Molino di Torino

Klasické řada, která vzdává hold symbolu města Torino – věži Mole Antonelliana, která je zobrazena na každém pytli mouky. Tato řada je rozdělena na mouky pro chléb, pizzu, těstoviny a sladké. Můžete si vybrat mouky přesně dle vašich potřeb, od slabé mouky na krátké kynutí až po super silné mouky na dlouhé fermentace. Mouky jsou mleté moderním automatizovaným způsobem. Vynikající poměr cena/kvalita. 

Antiqua

Vyšší řada, excelence italského obilí. Tato řada obsahuje pouze 4 druhy mouky, každá je mletá tradičním způsobem na kamenném mlýně. Pro tuto mouku se vybírá pouze obilí vypěstované do 50 km od mlýna, ale zárověň daleko od zdrojů znečištění jako dálnice či výrobní fabriky. Tato mouka je nejlepším přítelem přírodního kvásku, skvělá na výrobu chleba. Bílý klenot z Piemonte.

Pro stránku s kompletním přehledem katalogů klikněte
ZDE